teisipäev, 16. oktoober 2007

Head uut aastat!

Reedel, 5.oktoobril kogunesid kodunduse klassis Paide Gümnaasiumi torekad. Kokku said vanad olijad ja uued tulijad. Väike tee ja küps tegid olemise mõnusamaks.

Suvel tore suurlaagris käinud: Ken, Triine, Rein, Robin, Ahti (Kaisa ja Egle olid eemal) rääkisid muljetest ja jagasid õpitut. Ahti alustas naeruteraapias Eppult õpitu näitamisega. Tee ja segujoogi tegemine täitsid ruumi naerupahvakutega. Meenus kohe Epp ja tema siiras ha-ha-haa. :)
Ken ja Triine tutvustasid elava raamatukogu meetodit. Kokku laenutasime kaks raamatut. Rein oli maailma kõige lühem inimene ja Robin paadunud liiklushuligaan. Raamatud olid meil üllatavalt huvitavad ja ka minu jaoks meetod väga põnev! Aitäh!

Tutvustasime uutele tulijatele tore ideed ja laienduskoolituste plaani. Koolitusel osaleda avaldasid kõik uustulijad.

5.tunni ajaks jäi arutlema ja plaane tegema lisaks "vanadele" torekatele ka uus koolipsühholoog Aino. Kõige olulisemaks kokkuleppeks sai otsus, et sellel õppeaastal tuleb teha kaks gruppi laienduskoolitusi.

Kõik torekad hakkavad kokku saama 1x kuus, et teha midagi ühiselt. Nõu ja jõuga on ka abis Aino.

Kooli sotsiaalpedagoog Kairel tuli hea idee, kirjutada projekt, mis toetaks kevadel torekate ühist väljasõitu ja oleks koolitusel osalejatele motivatsiooniks ja/või pisikeseks tänuks/boonuseks.

Üldse on väga hea innustav näha, et uued inimesed, kes kooli tulevad näevad võimalusi, mida võiks teistmoodi või paremini teha. See annab ka endale uuesti tegutsemiseks hoogu juurde ja tuletav meelde, et usume õigetesse väärtustesse ja ajame õiget asja :)

Kommentaare ei ole: