teisipäev, 16. oktoober 2007

1.koolitus, TORE-siin me oleme

reedel, 12.10 toimus esimene laienduskoolitus. Kella 15-17 ni raamatukogus said kokku 9 uut torekat, koolitaja Kristel ja +1.

Tavaliselt saan koolitajaga nädala sees enne reedet kokku ja teeme tööd tunnikese jagu. Kristeliga aga vaatasime kokkusaamise tegevused läbi umbes 10 minutiga. Ma mäletasin ekslikult, et eelmisel aastal viis ta ka ühe koolitustunni läbi. Kristeliga oli hea koostööd teha nagu alati. Eriti meeldis mulle, et ta küll lähtus Juhendaja käsiraamatust, kuid lisas omapoolseid tegevusi ja mänge. Minu jaoks oli eriti hea ära tunda just Belgias õpitud mängud.

Uues grupis on õpilased 6.-8.klassidest.

Brenda Holt,
Kristin Kikerpill,
Merilin Söörd,
Kadri-Ann Kertsmik,
Sander Laurson,
Kristi Treier,
Katre Keller,
Maarja-Liis Pleesi,
Kaire Võsujalg,

ootasime ka Eveliisi, Rainot ja Gerti, kui sel korral nad meiega ei ühinenud. Loodetavasti kohtume juba sel reedel.

Minu jaoks on põnev, et igal aastal peale esimest koolituskorda ütlevad noored, et nad kartsid igavust aga tegelikult oli lõbus ja lahe :) Arvatakse, et tuleb istuda viksilt laua taga ja hästi palju kirjutada :) Oma üllatuseks nad aga avastavad, et naerda saab palju ja mängud on lahedad.

2 kommentaari:

Ele ütles ...

Oleks hea teada kursusel osalejate ja koolitajate tagasisidet antud blogi tekitamise kohta. Kuidas meeldib? Mis mõtted tekivad?

Unknown ütles ...

Lahe oli üpris mõnus seltskond ka väga tore koos ,et siis esimese koolituse kohta väga hea.Minuarust koolitajale kõige raskem koolitus, sest annab meid rääkima panna endal oli ka jõhker närv sees:D.