esmaspäev, 7. september 2009

Järvamaa TORE koostöökoosolek

11. septembril ootame kõikidest Järvamaa koolidest TORE- huvilisi ja sõpru. Oodatud on põhikoolid, gümnaasiumid ja kutseõpet pakkuvad koolid. Igast koolist ootame vähemalt ühte täiskasvanut ja kahte noort.

Aasta-aastalt saab selgemaks, et koolis on aineteadmiste kõrval oluline pakkuda õpilastele võimalusi suhtlemise ja meeskonnatöö oskuste arendamiseks. TORE-tegevus on väärtuskasvatus ja sotsiaalsete oskuste õpetamine. Õpilane, kes tunneb iseennast, on heaks koostööpartneriks. Tänaseks on Eestis üle 70 TORE-kooli. Tahame (taas-) tutvustada Järvamaa koolidele seda tegevust (väljatöötatud tegevusmetoodika ja idee).

Kokkusaamine 11. septembril 11.30-13.30 Paide Gümnaasiumi auditooriumis (kesklinnas spordihalli taga).

Edasi liigume soovi korral ühiselt „VABA aeg = minu AEG, palju õnne PANK“ avamisrongkäiku. Sel päeval on kolmandat korda toimumas noortele vaba aja võimalusi tutvustav infomessilaadne tegevuspäev. Avatakse pidulikult uus Paide Avatud Noortekeskus (PANK). Õhtul on suur pidu. Täpsem info: noored.paide.ee
See päev on teie koolist saadetud õpilastele kindlasti sisukas, saab osaleda erinevates töötubades.

Tegevust Järvamaal toetab Järva Maavalitsuse hariduse- ja sotsiaalosakond, Kesk-Eesti Noortekeskus.

Palume tagasisidet hiljemalt neljapäevaks, 10. septembriks kõikidest Järvamaa koolidest. Teatage ka, kui teie koolist ei ole kedagi tulemas. Koolidest ootame kaasa koolijuhte, huvijuhte, psühholooge, sotsiaalpedagooge jne. Võivad tulla ka ainult õpilased. Allnimetatud TORE-vedurid on aga näiteks raamatukogu juhataja, emakeeleõpetaja ja logopeed. Kui koolis on soovijaid TOREga tegelemiseks, tulge, aitame alustada!!! TORE-tegevus on võimalus tegeleda noortega toeka organisatsiooni kaasaaitamisel.
Iga Järvamaa kool TORE- kooliks :)


Kontakt:

Ele Priidik
Paide Gümnaasium
tel: 51 950 275 või ele.priidik@paidegymn.ee

Aili Meier
Türi Gümnaasium
53957115
aili.meier@gmail.com

Karin Karolin
Paide Gümnaasium
karin.karolin@mail.ee

Kommentaare ei ole: