kolmapäev, 26. märts 2008

2.4. Väärtused ja hoiakud!











Hei!
Sain ka nüüd koolituse tehtud ja uhke tunne on küll. Mitu korda olin tahtnud varem ka seda läbi viia, kuid vaba aega oli täpselt 0 hetke. Niisiis, saime esmaspäeval Elega kokku ja rääkisime mismoodi peaks koolitus välja nägema ning kuidas seda läbi viia. Üllatavalt ruttu läks, suts ja valmis.
Tänase koolituse pealkiri oli “Väärtused ja hoiakud”, iseenesest väga hea teema. Igaüks meist peab ju teadma, mis on tema jaoks tähtis ja miks. Tänase päeva Murphy seaduseks on see, et kui midagi vaja on, siis on see katki. Nimelt oli vaja küsimustikke paljundada, kuid mõlemad kooli koopiamasinad olid rikkis. Palju õnne. Sellest end häirida ei lasknud ja tegime ülesande edukalt ära. Märkasin, et kui paluda inimestel reastada enesele 10 olulist asja siin elus, siis mõtlevad kõik pikalt, pikalt- oluline on ju eneses selgusele jõuda. Oli ka neid, kellel oli raske leida 10 tähtsat asja, kuid see- eest tulid järgmised kolm ja siis see peamine väga libedalt.
Üleüldse läksid täna kõik ülesanded väga ruttu ja ajaga saime suurepäraselt hakkama. Lausa imelik oli koolituse lõppedes kella vaadata ja märgata kui graafikus kõik oli. Siiri ütles tõesti hästi: “Head koolitused on need, kus ei pea kella vaatama.”
Igatahes minu algsest ideest koju magama tulla sai peaaegu, et minevik ja ma olen energiast tulvil. Mõnus tunne oli koolituse lõppedes ning hea pingelangus on ka. Pabistasin ka ennem ikka muidugi, mõtlesin et asjad ununevad ära, mõte jookseb kokku ja lihtsalt läheb kõik untsu. Aga tegelikult oli lihtsalt väga mõnus koolipäeva lõpp.
Teinekord on hea alles pool 6 koolimaja uks enda järel sulgeda ja seda just selliste lahedate inimeste pärast.
Aitäh Teile! J

Kaisa

Kommentaare ei ole: