esmaspäev, 5. aprill 2010

Palju õnne!

Kallid TORE-kad!

Tänan saab üks väga tegija TORE-koolitaja 50. aastaseks! Tema panus TOREsse on olnud märkimisväärne - ta on 9 aastat olnud TORE juhendaja Valga Gümnaasiumis ja viinud seal pea igal aastal läbi laienduskoolitusi. Ta on läbi viinud 10 põhikoolitust umbes 50-60-le koolile üle Eesti. Ta on aidanud kaante vahele saada TORE juhendajate käsiraamatu. Ta on osalenud TORE juhtimis-ja arendustegevustes TORE juhatuses aastast 2004... jne.jne. Ta on väga TORE inimene - ENDLA LÕKOVA! :)

Ja tema hea koolituspartner - Nadezda Selivjorstova - tuli välja ideega TOREkate poolt midagi ühiselt kinkida.

Soovime talle kinkida kaunite mõtetega keraamilise TORE-karbikese - mille idee sündis möödunud aasta TORE suvekoolist saadud TORE-karbikese ideest.

TORE-karbikese sisu täitmisel ootame ka Sinu panust. Kirjutame üheskoos Endlale kauneid soove ja mõtteid. Haarake sellesse protsessi oma tugiõpilased ja saatke kogu info aadressile tore@tore.ee. Mina vaatan, et neist saaks ühtses-stiilis kaunid sedelid TORE-karbikesse.

Vajalik info on:
- kaunis soov, mõttetera, mis päeva mõnusaks teeks....
- Nimi ja koht (see näitab, kui palju TOREkaid on haaratud ja kui paljudest erinevatest Eesti paikadest)!

Ootan TOREdaid mõtteid nädala lõpuni - 11. aprillini (või hiljemalt esmaspäeva hommikuni kella 10-ni)

Mina ise olen saanud kingiks TORE-karbikese ja tean selle väga pikka ja positiivset mõju! :) Lähen ise isiklikult Valka, et Endlale see koos Teie mõtete ja soovidega üle anda! :)

Teeme ära!

Marju Jaanimäe

Kommentaare ei ole: