kolmapäev, 15. aprill 2009

Vitamiinisüst

6.aprillil peale tunde tegid klasside esindajad ja torekad ühise vitamiinisüsti kogu kooliperele.
Esialgu oli plaanis ja kutsutud sai kõikide klasside esindajad, kuid tuleb tunnistada osavõtt jäi kasinaks. Seisame jällegi dilemma ees, kas viia tore-tegevusi läbi tundide ajast ja osaleb rohkelt õpilasi või viia üritus läbi peale tunde ja kohale tuleb väiksem huviliste ring.

Esmalt tegime mõned tutvumismängud ja jäälõhkujad. Kirjutasime oma nime nina, põlve ja pepuga. Tervitasime erinevatel veidratel viisidel ja mängisime 3-etapilist tempokat mängu. Viimases tuleb mõttes välja valida üks inimene ja märguande peale jooksta ümber tema kolm ringi. Teiseks tuleb märguande peale jooksta ümber väljavalitu 3 ringi ja teha pai. Kolmandaks teha kolm ringi, pai ja püüda saavutada silmside vähemalt 3 sekundit. Peab ütlema, et tegemist oli tõlise väljakutsega. Ole hea näha, et nii 6. kui 12.klassi õpilased võtsid tegevust tõsiselt ja tundsid sellest rõõmu.

Gruppide moodustamisel me piire ei seadnud ja otsustasime valmistada plakateid, mis hiljem kooli seintele üles pannakse. Selleks olime varnud paberid-pliiatsid ja kollaaži jaoks ajakirju. Tuleb tunnistada, et kõige populaarsemad olid Buduaar ja Cosmopolitan :)

Tehtust pilte vaadata saad siit :)

Kommentaare ei ole: